Menu

MULTIMIX 4 IN 1

UUDIS! SAKRET on välja töötanud unikaalse toote kodu- ja õuetöödeks

Ehitus- või remonditööde tegemiseks tuleb tavaliselt minna ehitusmaterjalide poodi ja osta vastavalt otstarbele mitu ehitussegu.

Põrandate tasandamine, seinte krohvimine – materjalikotid kogunevad kuhjadesse, rahakott jääb aina õhemaks… Valmistudes kodusteks ehitustöödeks võid nüüd unustada tohutud ostukuhjad – juhtiv ehitusmaterjalide tootja SAKRET on loonud unikaalse toote maja- ja õuetöödeks. Universaalmört MULTIMIX 4 in 1 on üks toode müürimiseks, krohvimiseks, põrandate tasandamiseks ja põrandaplaatide paigaldamiseks!
“Kui sul on MULTIMIX 4 in 1 segu, ei ole vaja ei liiva ega tsementi. Segu on mugav nõus segada vajaliku konsistentsini ja see on kasutatav erinevateks ehitustöödeks nii siseruumides kui ka kodust väljaspool. Kusjuures, kui teha väikseid remonditöid, ei ole vaja soetada nelja erinevat kotti, piisab vaid ühest MULTIMIX 4 in 1. Selle universaalse mördiga on tõesti kerge töötada, ei pea olema kõrgelt kvalifitseeritud meister – see toode on loodud kõigile inimestele, kes korrastavad meelsasti oma kätega oma eluruume ja ümbritsevat keskkonda. SAKRET laiendab ja arendab pidevalt oma toodete valikut, et pakkuda klientidele just seda, mis on neile vajalik – ehitussegude asjatundjatena suudame me luua tooteid, mis vastavad täpselt klientide vajadustele,“ sõnas SAKRET kommertsdirektor Juris Grīnvalds.

Universaalmört MULTIMIX 4 in 1 valmistatakse vajalikeks töödeks ette segu puhta veega segades. Segamiseks võib kasutada spetsiaalset mikserit või ka lihtsat labidat. Konkreetseks ehitustööks on vajalik vastav kogus vett – olenevalt veekogusest muutub mördi konsistents ning sellega ka omadused ja funktsioonid. Kogu teave ehitussegu ettevalmistamisest on leitav pakendilt, seal on ka QR-kood, mis viib nutitelefoni abil toote üksikasjaliku kirjelduse ning videoformaadis kasutusõpetuse juurde. Tuleb meelde jätta, et valmistatud segu on vaja ära kasutada kahe tunni jooksul. Samuti tuleb teada, et ümbritsev keskkonnatemperatuur peab olema vahemikus +5 kuni +25 °C.

Betoonpõrandate tasandamine, plaatide paigaldamine, krohvimine ja müürimine – suurepärane lahendus väiksemateks ehitustöödeks oma kätega! Kasutades MULTIMIX 4 IN 1 segu müürimiseks, on kasulik meelde jätta, et segu on mõeldud nii telliskivide kui ka keraamiliste betoonplokkide müürimiseks. Kusjuures segu klass N10 tähendab, et seda võib kasutada nii kandvate konstruktsioonide müürimiseks kui ka väikestel konstruktsioonidel. Kõiki töid tuleb teha järgides tsemendi-lubjamördi müürimise, krohvimise, põrandapaigaldamise või remonditööde tehnoloogia nõudeid. Ka tuleb meelde jätta, et sidumist alustanud mörti ei tohi lahjendada veega.

Uut segu SAKRET MULTIMIX 4 in 1 saab osta parimatest ehitusmaterjalide kauplustest üle kogu Eesti.

Back to Top